پروفیل چهارچوب فرانسوی چیست

folder_openپروفیل
commentبدون دیدگاه

یکی از انواع رایج پروفیل ها که در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند، پروفیل چهارچوب فرانسوی است. از نام این محصول کاملا مشخص است که برای ساخت چهارچوب مورد استفاده قرار می گیرد. چهارچوب فرانسوی علاوه بر داشتن استحکام بالا، از ظاهری زیبا برخوردار بوده و در صورت به کار رفتن در چهارچوب در، به زیبایی ساختمان می افزاید. عوامل فوق موجب شده تا این محصول جزو پرکاربردترین مقاطع فولادی در ساخت چهارچوب قرار گیرد.

اطلاع از قیمت روز چهارچوب فرانسوی برای مصرف کنندگان و سازنده ها در الویت قرار دارد. قیمت پروفیل چهارچوب فرانسوی متناسب با کیفیتی که دارند متفاوت است. از آن جا که این محصول از ورق های فولادی تولید می شوند، قیمت روز ورق نیز بر قیمت روزانه آن به طور مستقیم اثرگذار خواهد بود. اگر تصمیم به خرید پروفیل چهارچوب فرانسوی را دارید می توانید قیمت ها را در وبسایت رامکو مشاهده کرده و یا این که برای استعلام تلفنی قیمت با کارشناسان فروش رامکو تماس بگیرید.

شماره تماس: 71400040-021

آن چه در این بخش خواهیم خواند:

_ تعریف پروفیل چارچوب فرانسوی

_ مراحل تولید پروفیل کدامند

_ روش تولید پروفیل چهارچوب فرانسوی چیست

_  کاربرد اصلی پروفیل چهارچوب فرانسوی چیست

_ محاسبه وزن و ضخامت پروفیل فرانسوی

_ بررسی تفاوت پروفیل فرانسوی با پروفیل مکزیکی

_ آشنایی با کارخانه های تولید کننده چهارچوب فرانسوی

_ قیمت روز پروفیل چارچوب فرانسوی

تعریف پروفیل چهارچوب فرانسوی

کلیه ساختمان ها دارای درب و پنجره هستند. در و پنجره در داخل چهارچوب قرار می گیرند. در واقع می توان گفت که محل اتصال در وپنجره را چهارچوب می نامند. در گذشته های دور این قسمت از جنس چوب ساخته می شد. امروزه نیز شما می توانید برخی از این چهارچوب های چوبی را در برخی از بناهای قدیمی مشاهده نمایید. امروز چهارچوب های فولادی جایگزین چهارچوب های چوبی شده اند. بهرهمندی از امکاناتی مانند استحکام بالا، قابلیت فرم پذیری بالا و همچنین قابل بازیافت بودن فلز باعث شده تا از چهارچوب های فلزی به وفور استفاده گردد.

مراحل تولید پروفیل کدامند

پروفیل چهارچوب فرانسوی در سه مرحله تولید می شوند که به شرح زیر است:

_  مرحله اول : تامین مواد اولیه

_ مرحله دوم : برش کلاف به شکل نوار

_ مرحله سوم : تولید لوله و پروفیل

مرحله اول : تامین مواد اولیه

مواد و متریال اولیه مورد نیاز جهت تولید پروفیل چهارچوب فرانسوی در کارخانجات داخلی، توسط فولاد مبارکه و سایر کارخانجات از کشورهای اروپا و اروپای شرقی، آسیای میانه و برزیل تأمین می شود.

ورق هایی که برای تولید پروفیل استفاده می گردد، بایستی دارای ترکیبات شیمیایی و خواص مکانیکی باشد تا در هنگام تولید هیچ گونه مشکلی برای هر دوی تولید کننده و مصرف کننده ایجاد نکند.

ورق های فولادی با استاندارد ST37.2 یا JIS G 3131 یا G 3132 دارای ترکیبات شیمیایی مشخصی است و شامل سیلیس با میزان ۰/۳۵، کربن با میزان ۰/۳ الی ۰/۱، گوگرد به میزان ۰/۰۴، فسفر ۰/۰۴، منگنز ۰/۵ ایت که عمدتا برای  پروفیل ‌ها به کار می رود. لازم به ذکر است که استاندارد ذکر شده می تواند بسته به شرایط تغییر کند. پس از این که ورق ها وارد کارخانه شدند، متناسب با ابعاد و نوع کاربردشان جهت ورود به عرصه ی تولید، انبار می گردند.

مرحله دوم : برش کلاف به شکل نوار

در این مرحله کلاف هایی که در انبار قرار گرفته را به صورت نوارهایی با عرض مشخصی با دستگاه برش می دهند. دستگاه های برش با توجه به نوع سفارش و بهره برداری از بخش های مختلفی برخوردار است. یرخی از این دستگاه ها به صورت نیمه اتوماتیک و برخی دیگر به صورت تمام اتوماتیک هستند.

دستگاه های برش تجهیزات مورد نیاز را داراست. این دستگاه امکاناتی چون بخش های ذخیره کلاف، میز حامل، ضربه گیر، کلاف گیر، و سیستم باز کننده طوقه ‌های کلاف، سیستم کنترل کننده کناره برای بهتر تنظیم شدن، صاف کننده ورق، گیوتین و قرقره‌ های هدایت ورق، غلتک ‌های تغذیه ورق، قسمت اصلی برش، غلتک ‌های جدا کننده نوارهای بریده شده، نگه‌ دارنده نوارها و همچنین نوار جمع کن است.

 

بعد از جانمایی کلاف بر سطح کلاف‌ گیر که (دارای حرکت گردشی) است، کلاف ‌گیر حرکت چرخشی داشته و بعد از این که طوق ها باز شدند، سر ورق زیر غلتک‌ های صاف کننده هدایت می شود. این امر ورق را کاملا صاف و مسطح می کند. سر ورق ها با گیوتن برش داده می شود تا در مراحل بعدی و جوشکاری مشکلی ایجاد نشود.

سپس ورق ها به واسطه ی غلتک های تغذیه به سمت دو شافت درای محرک، حرکت می کنند. روی این شافت ها تیغه هایی از جنس فولاد تعبیه شده و عملیات حرارتی بر سطح آن اعمال می گردد. طی این عملیات سختیشان به 59 تا 61 راکول می رسد.

فاصله آن ها با توجه به عرض نوارهای مورد نیاز تنظیم می شود. عملیات برش به واسطه ی عبور ورق ازمیان تیغه ‌ها صورت می گیرد. حرکت ورق (نوارها) رو به جلو است. جهت هدایت دقیق نوارهای برش خورده شده، آن ها را از دو شافت جدا کننده که بر سطح آن تیغه هایی کوچک تعبیه شده، عبور می دهند. بدین ترتیب سر نوارها برش خورده و به واسطه ی گیره ای که داخل نوار جمع کن است، درگیر می شود. قطر نوار جمع کن به واسطه سیستم هیدرولیک تا چند سانتی متر قابل تغییر است.

فرآیند فوق از سویی دو لبه ی گیره را جمع کرده و سر نوارها را گرفته و از سویی دیگر هنگام تخلیه نوارها با جمع شدن نوارگیر، داخلی ‌ترین لایه ورق‌ ها جدا می شود. در نتیجه می توان بسادگی نوارها را به واسطه میز متحرک و صفحه ‌ای که در جهت محور اصلی حرکت می‌ کند به خارج هدایت کرد.

از این مرحله به بعد، کشیده شدن ورق توسط نوار جمع کن تا تمام شدن کل طول کلاف انجام می‌شود. در نهایت نوارها دسته بندی و به قسمت ‌های مختلف خطوط تولید انتقال پیدا می‌کنند.

مرحله سوم : تولید لوله و پروفیل

قوطی و پروفیل با دو شیوه مستقیم و غیر مستقیم تولید می شوند. شیوه تولید به امکانات ماشین به لحاظ طراحی وابسته است. پروفیل های باز باشیوه مستقیم تولید می شوند. دستگاه هایی که لوله و پروفیل تولید می کنند، معمولا بخش هایی چون تغذیه نوار، گیوتین، قسمت جوش سر و ته نوار، انباره، فرمینگ که از دو بخش شکل دهنده اولیه و نهایی ایجاد شده، قسمت جوش دو لبه پروفیل، براده برداری، سرد کن، سایزینگ با تعداد ۴ تا ۶ دروازه، خمش و پیچش گیر، برش یا اره اتوماتیک، شتاب دهنده و در نهایت میز تخلیه را دارا هستند.

با در نظر گرفتن این موضوع که دستگاه برای ساخت چه تولیداتی طراحی شده و به چه روشی ساخته شده باشد، بخش های مذکور با اندکی تغییرات به لحاظ تعداد و اندازه، ساخته می شود. موضوع مهم آن است که عملکرد اصلی این دستگاه ‌ها از فرم دادن به ورق در حال عبور از میان دو قالب بالا و پایین در حال چرخش در دروازه‌ های مختلف تا تولید محصول نهایی باید به روش سرد انجام شود.

روش تولید پروفیل چهارچوب فرانسوی

پروفیل چهارچوب فرانسوی با شیوه رول فرمینگ تولید می شود. بعد از این که ورق سیاه را به کارخانه تولید پروفیل منتقل می کنند، رول ورق ها را باز کرده و در مرحله بعدی ورق ها را با ابعاد مشخصی برش می دهند. این ورق ها آماده مرحله بعدی که فرم دهی است، می شود. ورق هایی که برش خورده، وارد مرحله رول فرمینگ می شوند. در این مرحله ورق تغییر شکل یافته و تبدیل به پروفیل چهارچوب فرانسوی می گردد. در گام آخر محصول تولید شده را به طول 6 متری برش داده و بسته بندی کرده و به انبار منتقل می سازند.

 کاربرد اصلی پروفیل چهارچوب فرانسوی چیست

کاربرد اصلی پروفیل های چهارچوب فرانسوی برای ساخت چهارچوب در و پنجره است. این محصول در دسته ی پروفیل های باز قرار می گیرد. علاوه بر مورد مذکور از این محصول در ساخت نرده راه پله و رده های اطراف خیابان و کارخانه ها استفاده می شود.

محاسبه وزن و ضخامت پروفیل فرانسوی

در صورت داشتن اطلاعات کافی درمورد وزن پروفیل چهارچوب فرانسوی و همچنین نوع کاربری اش، بهترین نوع آن را انتخاب نمایید. محاسبه ی وزن این محصول  با در نظرداشتن مولفه هایی مانند ابعاد و ضخامت انجام می شود. فاکتورهای مهم در برآورد وزن پروفیل، جرم و چگالی است که طی محاسبات ریاضی قابل اندازی گیری خواهد بود.

برای مثال، وزن یک شاخه 6.6 متری پروفیل چهارچوب فرانسوی با ورق St37 به ضخامت 2 میلی متر تقریبا 23.7 کیلوگرم است. به عبارتی می توان گفت که این نوع پروفیل دارای وزن بالایی است. پروفیل  فرانسوی دارای ضخامتی ما بین ۲ تا ۲.۵ میلیمتر است.  طول این محصول هم ۶ متر است. پروفیل چهارچوب فرانسوی در دو نوع مختلف ۸۶-۱۰-۱ و ۸۶-۱۱-۲ ، در دو گروه ۲ و ۷ تولید می شود. پروفیل های گروه 2 کاربرد عمومی داشته و پروفیل های گروه 7 جهت امور امنیتی استفاده می شوند. در صورتی که تمایل دارید وزن دقیق این محصول را محاسبه و بررسی نمایید، توصیه می کنیم تا به جدول محاسبه وزن آن مراجعه نمایید.

بررسی تفاوت پروفیل فرانسوی با پروفیل مکزیکی

پروفیل فرانسوی با پروفیل مکزیکی در شکل ظاهری و سطح مقطع قوطی فلزی دارای تفاوت هایی هستند. اصلی ترین تفاوت این دو محصول در عرض و ارتفاع خمشان است. به سبب تعداد خم بیشتر در پروفیل مکزیکی حدود 15 درصد% وزن بیش تری در مقایسه با پروفیل فرانسوی دارد.

تولید کننده چهارچوب فرانسوی کدامند

در ایران تولید کنندگان پروفیل چهارچوب فرانسوی بسیارند و در ادامه مطلب شما را با برخی از آن ها آشنا خواهیم ساخت.

 شرکت تعاونی فولاد علویجه

از مهم ترین تولیدکنندگان پروفیل چهارچوب فرانسوی در ایران می توان به شرکت تعاونی فولاد علویجه اشاره کرد.  شرکت تعاونی فولاد علویجه در شهر اصفهان، واقع درشهرک صنعتی علویجه است. اصلی ترین محصولاتی که این مجموعه تولید می کند، چهارچوب فلزی ۱-۸۶، فرانسوی و چهارچوب مکزیکی با ضخامت های ۱.۵ تا ۲.۵ میلیمتر است.

شاهین فلز سپاهان

شرکت شاهین فلز سپاهان جزو برترین و بروزترین تولیدکنندگان پروفیل کشور شناخته شده است. اصلی ترین محصول تولیدی این شرکت، پروفیل فرانسوی فعال است.

محصولاتی (پروفیل چهارچوب فرانسوی) که توسط شرکت شاهین فلز سپاهان تولید می شوند، از ویژگی های زیر برخوردارند:

_ طول این مقطع فولادی ۶ متر و ۶۸ سانتی متر می باشد.

_ گسترده ورق این محصول ۲۳ سانتی متر و 8 میلی متر می باشد.

_ پروفیل چهرچوب فرانسوی با استفاده از ورق کارخانه فولاد مبارکه اصفهان و ورق های اهوازی و گیلانی قابل تولید است.

_ پروفیل های شاهین فلز سپاهان متناسب با نیاز از ورق هایی با ضخامت ۲ و ۲.۵ تولید می شوند.

_  وزن یک شاخه ۶.۶۸ متری آن با ضخامت ۲، ۲۴.۶ و با ضخامت ۲.۵، ۳۰.۸ کیلوگرم می باشد.

 صدرا پروفیل کاوه تبریز

از دیگر تولیدکنندگان پروفیل فرانسوی می توان به صدرا پروفیل اشاره کرد. محصولات تولیدی این شرکت از ویژگی هایی مانند قابلیت فرم پذیری بالا، جوش پذیری، کیفیت و استحکام برخوردارند.

قیمت پروفیل فرانسوی

قیمت پروفیل چهارچوب فرانسوی تحت تأثیر عوامل مختلف تغییر می کند. علاوه بر این کارخانه های تولید کننده این محصول متناسب با کیفیت تولید قیمت های متفاوتی را اعلام می کنند. از آن جایی که پروفیل چهارچوب فرانسوی کاربرد فراوانی در صنعت ساختمان سازی دارد، اطلاع از قیمت این محصول برای سازنده ها اهمیت دارد. شرکت بازرگانی زنجیره توسعه تأمین رام به عنوان یکی از تأمین کنندگان پروفیل چهارچوب فرانسوی فعالیت می کند. شما می توانید قیمت روز این محصول را در وبسایت رامکو مشاهده نمایید. یا این که به کانال تلگرامی رامکو مراجعه نمایید. همچنین جهت استعلام تلفنی و ارتباط با کارشناسان فروش با شماره زیر تماس بگیرید.

شماره تماس: 71400040-021

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست