پروفیل بیش ترین کاربردش در صنعت ساختمان سازی است. به پروفیل هایی که در ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرند، پروفیل ساختمانی گفته می شود. این محصول فولادی از ورق های نازک با ضخامت کم تولید می شود و به دلیل مزایا و کاربرد فراوانش، در ساختمان سازی طرفداران زیادی دارد. از آنجایی که کاربرد پروفیل ساختمانی در ساختمان سازی بسیار بالا است، اطلاع از قیمت آن به طور روزانه و لحظه ای برای سازنده ها بسیار اهمیت دارد. شرکت بازرگانی زنجیره توسعه تأمین رام به عنوان یکی از تأمین کنندگان پروفیل ساختمانی و کلیه مقاطع فولادی، سال هاست که به مشتریان این حوزه خدمات ارائه می کند. شما می توانید در وبسایت رامکو قیمت روز پروفیل ساختمانی را مشاهده نمایید. یا این که در کانال تلگرامی رامکو قیمت ها را به صورت روزانه استعلام بگیرید. همچنین شما می توانید جهت دریافت مشاوره، ثبت و پیگیری سفارش خود با شماره تماس زیر با کارشناسان پروفیل ساختمانی در ارتباط باشید.
شماره تماس: 71400040-021
آن چه در این بخش خواهیم خواند:
_ تعریف پروفیل ساختمانی و کاربرد آن
_ انواع مختلف پروفیل های ساختمانی
_ بررسی ویژگی های پروفیل ساختمانی
_ کاربرد اصلی پروفیل ساختمانی
_ قیمت روز پروفیل ساختمانی
تعریف پروفیل ساختمانی و کاربرد آن
همانطور که از نام آن مشخص است، پروفیل ساختمانی در پروژه های ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرد. دسته ای از پروفیل های ساختمانی برای تولید درب و پنجره استفاده می شوند. برخی از پروفیل ها در راستای افزایش استحکام سازه ها به کار می روند. جالب است بدانید که برای تولید هر یک از پروفیل های مذکور، نوع ورق استفاده شده متفاوت است. مثال بارزی که می توان گفت این است که ورق به کار رفته در تولید پروفیلی که در ساخت درب و پنجره استفاده می شود، ورق گالوانیزه فولادی یا روی اندود است. زیرا درب و پنجره بخشی از ساختمان هستند که نسبت به سایر بخش ها بیش تر در معرض رطوبت قرار می گیرند.
انواع پروفیل های ساختمانی
پروفیل های ساختمانی به دسته ها و گروه های متفاوتی تقسیم بندی می شوند:
_ پروفیل های باز
_ پروفیل های بسته
_ پروفیل به شکل L
_ پروفیل سپریT
_ پروفیل Z
_ پروفیل آبرو
_ پروفیل تسمه
پروفیل های باز
همانطور که از نام این محصولات مشخص است، به صورت باز تولید می شوند. مقاطع فولادی چون تیرآهن، تسمه، میلگرد، چهارپهلو، هاش، ناودانی و نبشی در بخش پروفیل های باز جای می گیرند.
پروفیل های بسته
پروفیل های بسته هم با توجه به ظاهری که دارند باعنوان بسته در بازار شناخته شده هستند. پروفیل UPVC، پروفیل کرکره برقی، پروفیل درب و پنجره و انواع پروفیل لوله و قوطی در دسته ی پروفیل های بسته قرار می گیرند. در ادامه ی مطالب برخی از پرکاربردترین پروفیل های ساختمانی را مورد بررسی قرار می دهیم.
پروفیل به شکل L
این پروفیل دارای شکل ظاهری شبیه به L انگلیسی است. از این رو آن را پروفیل L می نامند. استحکام و مقاومت پروفیل L بالا بوده و از این رو در بخش های مختلف ساختمان از آن استفاده می شود. این تیرآهن ها در سه دسته تولید شده و هر یک در بخش های مختلفی استفاده می شود.
تیرآهن IPB
تیرآهن ها نقش پررنگی در افزایش کیفیت سازه پروژه های ساخت و ساز دارند. تیرآهن IPB در سه شکل مختلف سبک، متوسط و سنگین تولید می شوند. یکی از ویژگی های شاخص این محصول در مقایسه با سایر تیرآهن ها، بال پهن آن ها است. از این تیرآهن جهت افزایش استحکام ستون سازه ها استفاده می شود.
تیرآهن INP
از تیرآهن INP جهت افزایش استحکام و مقاومت ستون ها استفاده می شود. بال تیرآهن INP به دلیل کاربرد متفاوتش از سایر تیرآهن ها به صورت شیب دار است. سطح شیبدار بال این تیرآهن باعث شده تا برای اتصالات پیچی و پرچی مناسب نباشند. یکی از نکات مهم و جالب توجه درمورد این مقطع فولادی این است که باید به صورت ترکیبی به کار رود و نمی توان این محصول را به صورت انفرادی برای ستون ها استفاده کرد.
تیرآهن IPE
تیرآهن IPE جزو مقاطعی است که با توجه به پهنای بال زیادش از آن برای اتصالات پیچی یا پرچی استفاده می شود.
پروفیل سپریT
پروفیل سپری در ساخت بخش های مختلف سازه استفاده می شود. بیش ترین کاربرد این محصول فولادی عمدتا برای ساخت انواع درب و پنجره، سازه های عظیم فولادی، سقف های شیروانی و غیره می باشد. پروفیل ها در عین مزایای که دارند، دارای معایبی هم می باشند. بزرگ ترین و اصلی ترین عیبی که سپری دارد، میزان مقاومت خمش پایین است. این موضوع باعث شده تا سازنده ها پروفیل را جایگزین استفاده از سپری کنند.
پروفیل Z
پروفیل زد از نظر شکل ظاهری شبیه به Z انگلیسی بوده و به همین دلیل با این نام شناخته می شوند. این محصول در نقشه های ساختمانی با علامت Z معین می شوند. پروفیل زِد علاوه بر صنعت ساختمان سازی در سایر صنایع مانند کشتی سازی و همچنین ساخت سقف های شیروانی مورد استفاده قرار می گیرد.
پروفیل آبرو
پایه اصلی برای ساخت پروفیل آبرو، ورق گالوانیزه است. پروفیل آبرو مانع نفوذ آب و رطوبت به داخل سازه می شود. عمده ترین مصرف این محصول فولادی در ساخت سازه های فولادی است که بیش تر در معرض رطوبت و بارش باران و برف قرار می گیرند. ورق گالوانیزه به کار رفته در تولید پروفیل موجب افزایش عمر این نوع پروفیل شده و احتمال پوسیدگی و خوردگی را به مقدار قابل توجهی کاهش می دهد. در نتیجه مدت زمان طولانی می توان از پروفیل آبرو استفاده کرد که از نظر اقتصادی هم مقرون به صرفه می باشد.
پروفیل تسمه
یکی از شاخصه های اصلی این محصول عرض آن است که معمولا کمتر از ۱۶۰ میلی متر است. پروفیل تسمه در پلان های ساختمانی با علامت اختصاری PL مشخص می شود.
پروفیل نبشی L
نبشی در دسته پروفیل های ساختمانی قرار می گیرد. اندازه و ضخامت بال در نبشی متغیر است. از این رو مصرف کنندگان می توانند متناسب با سلیقه و نیاز خود انواع مختلف آن را انتخاب نمایند.
پروفیل ناودانی
ناودانی ها هم در دسته پروفیل ها قرار می گیرند. این محصول فولادی در دوسته ساده و مشبک تولید می شوند. فلز به کار رفته برای تولید ناودانی بر اساس کاربردش مشخص می شود. فلزاتی مانند استیل، آلومینیوم، ورق گالوانیزه و فولاد برای تولید ناودانی به کار می روند. کاربرد عمده پروفیل ناودانی ساخت چارچوب درو پنجره است.
قوطی پروفیل
محصول فولادی که در قالب شکل مربع و مستطیل توخالی تولید می شوند، قوطی پروفیل نامیده می شود. جنس قوطی پروفیل از ورق های فولادی است. انواع مختلف قوطی پروفیل در بازار موجود می باشد. قوطی پروفیل مقاومت سازه ها را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. در نتیجه کاربرد اصلی این محصول فولادی محکم ساختن ستون است.
ویژگی های پروفیل ساختمانی
از فاکتورهای مهم در ساختمان سازی، شکل پذیر بودن و انعطاف پذیری بالای مصالح و متریال ساختمانی است. میزان انعطاف پذیری پروفیل های ساختمانی بالا بوده و منجر به سهولت استفاده از آن ها در ساخت و ساز می شود. پروفیل های ساختمانی دارای ویژگی های منحصر به فرد دیگری هستند که در ادامه به برخی از آن ها خواهیم پرداخت.
_ خاصیت جوش پذیری بسیار بالا
_ دقت بالا در ابعاد
_ استحکام بالا در مقابل انواع فشارهای احتمالی
_ ضخامت زیاد محصول که استحکام و مقاومت که موجب افزایش مقاومت در برابر خوردگی می شود.
کاربرد پروفیل ساختمانی
پروفیل های ساختمان کاربرد های متفاوتی دارند. بسته به نوع و جنس، هر یک در بخشی از صنعت ساختمان سازی به کار می روند. کار اصلی پروفیل های ساختمانی افزایش استحکام اجزای مختلف ساختمان و سازه ها است. ساخت انواع چارچوب های درب و پنجره ، پوشش و افزایش استحکام سقف سوله، تولید چارچوب های بزرگ فلزی یا فولادی از کاربردهای اصلی این محصول می باشد.
قیمت پروفیل ساختمانی
در میان انواع مقاطع فولادی، پروفیل ساختمانی به دلیل کاربرد وسیع و گسترده اش، جایگاه و اهمیت ویژه ای دارد. از این رو برای سازنده ها و تولید کننده ها اهمیت دارد که از قیمت پروفیل ساختمانی به صورت روزانه و لحظه ای اطلاع یابند. پروفیل های ساختمانی از جنس فولاد هستند و از این رو نوسان قیمت فولاد در بازار قیمت روزانه این محصول را تحت تأثیر خود قرار می دهد. شرکت بازرگانی زنجیره توسعه تأمین رام به عنوان تأمین کنندگان کلیه محصولات فولادی آماده ارائه خدمات به مصرف کنندگان در سراسر کشور است. قیمت پروفیل ساختمانی به صورت روزانه در وبسایت رامکو اعلام می گردد. همچنین شما می توانید قیمت محصولات فولادی را در کانال تلگرامی رامکو مشاهده کرده و آن را با قیمت سایر شرکت ها مقایسه کرده و نسبت به خرید اقدام نمایید. جهت دریافت مشاوره، ثبت خرید و استعلام قیمت به صورت تلفنی با کارشناسان فروش پروفیل ساختمانی در شرکت رامکو تماس بگیرید.
شماره تماس: 71400040-021