ناودانی ها مقاطع فولادی هستند که ظاهر آن ها شبیه به U انگلیسی است. این مقطع فولادی را معمولا در طبقه ی پروفیل های باز قرار می دهند. اگر تصمیم به خرید ناودانی دارید، باید مشخص کنید که چه نوع ناودانی نیاز دارید، زیرا روش های تولید ناودانی ها مختلف و به صورت پرسی، نورد سرد و نورد گرم می باشد. یکی از انواع مختلف ناودانی ها نوع آلومینیوم آن است. قیمت ناودانی در بازار ثابت نیست و مانند سایر محصولات فولادی متغیر است. عوامل مختلفی مانند میزان عرضه و تقاضا، نوسانات ارز و… در تعیین قیمت روزانه ناودانی آلومینیوم و سایرناودانی ها تأثیر گذار است. از این رو شما باید پیش از خرید کردن، حتما استعلام قیمت بگیرید. در وبسایت رامکو قیمت ناودانی آلومینیوم به صورت روزانه اعلام می گردد. همچنین شما می توانید به طور مستقیم با کارشناسان فروش این محصول در شرکت رامکو تماس گرفته و استعلام قیمت بگیرید.
شماره تماس: 71400040-021
آنچه در این بخش خواهیم خواند:
_ تعریف ناودانی آلومینیوم
_ معرفی انواع ناودانی آلومینیوم
_ ناودانی آلومینیوم چه کاربردی دارد
_ قیمت روز آلومینیوم
تعریف ناودانی آلومینیوم
همانطور که از نامش پیداست، ناودانی آلومینیوم از از آلیاژهای آلومینیوم تولید می شود. این نوع آلیاژ در ساختار ناودانی، استقامت را در برابر خوردگی بالا برده و همچنین خاصیت فرم پذیری و جوش پذیری را افزایش می دهد. ویژگی فوق باعث شده از این محصول برای ساخت سازه ها، پنجره، چارچوب در و شاسی کشی تریلر استفاده می شود.
ناودانی آلومینیوم یک پروفیل صنعتی و ساختمانی است که از نظر شکل هندسی شبیه به U انگلیسی می باشد. ناودانی از یک جان به صورت افقی و دو بال به صورت عمودی تشکیل شده که در ناودانی های بال مساوی دو بال ناودانی با یکدیگر از نظر ابعاد و ضخامت مساوی و در ناودانی بال نامساوی دو بال آن با یکدیگر نامساوی می باشند. قیمت ناودانی آلومینیوم بستگی به روش تولید آن دارد. قیمت ناودانی آلومینیوم پرسی تابع قیمت ورق آلومینیوم می باشد. ناودانی پرسی با استفاده از دستگاه قالب تولید می شود. بدین صورت ورق آلومینیوم طی فرآیند شکل دهی سرد با عبور از خط تولید به شکل ناودانی در می آید.
ناودانی آلومینیوم در دو طول 6 و 12 متری تولید و به فروش می رسند. این محصول در سایز های 6 و 12 متری تولید می شوند.
وزن ناودانی آلومینیوم نسبتا سبک بوده و به دلیل سبک بودن و دوام بالا در موارد موختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. آلیاژهای آلومینیوم به 8 سری تقسیم شده اند که شامل 1000، 2000، 3000، 4000، 5000، 6000، 7000 و 8000 هستند. سری آلیاژهای آلومینیومی 6000 که از پر کاربرد ترین آلیاژ ها است که خود دارای سر های مختلفی می باشد مانند 6005، 6009، 6010، 6060، 6061، 6062، 6063، 6065 و … هستند.
معرفی انواع ناودانی آلومینیوم
ناودانی ها در انواع مختلفی تولید می شوند که هریک از آن ها برای کاربرد های مختلف می باشد:
_ براساس شکل ظاهری
_ بر اساس شکل سطح مقطع
_ بر اساس روش تولید
_ بر اساس وزن
براساس شکل ظاهری
ناودانی ها به لحاظ ظاهری که دارند، به دو دسته ساده و مشبک دسته بندی می شوند. کاربرد اصلی ناودانی های ساده در ساخت پل های باربراست. این نوع ناودانی در سایز های 8، 10، 12، 14 و 16 تولید و به بازار عرضه می شود. ارتفاع ناودانی آلومینیومی ساده متغیر بوده و به طور معمول از 30 تا 400 میلی متر متغییر است. در مقابل آن ناودانی مشبک قرار دارد که عمدتا برای ساخت قفسه های فولادی استفاده اما ناودانی مشبک در تولید قفسه های فولادی کاربرد دارد.
بر اساس شکل سطح مقطع
ناوانی آلومینیوم از نظر شکل سطح مقطع در سه دسته زیر می باشند:
_ ناودانی UPE
_ ناودانی UPN
_ ناودانی اروپایی یا UNP
ناودانی الومینیوم را می توان بر اساس شکل بال ها در دسته بندی دیگری قرار داد که شامل UPE و UPN؛ تفاوت این دو مدل ناودانی در شکل ظاهری بال ها است. بال های UPE صاف بوده و به صورت موازی است در صورتی که بال های نوع UPN به شکل مخروطی است.
ناودانی UNP یا ناودانی اروپایی از نظر وزنی سنگ تر می باشد و دارای ضخامت بیشتری است. این ناودانی در پروژه های بزرگ و صنعتی کاربرد استفاده می شود. ناودانی اروپایی در پروژه های به صورت تکی در باد بند ها، دوبل یا تکی در تیرها، قوطی یا جفت در ستون ها و برای ساخت خرپا به شکل جفت کاربرد دارد.
بر اساس روش تولید
ناودانی آلومینیوم بر اساس روش تولید در دو دسته پرسی و فابریک تقسیم بندی می شوند:
ناودانی پرسی: این نوع ناودانی از ورق الومینیوم به روش پرس تولید می گردد.
ناودانی فابریک: برای تولید ناودانی آلومینیوم به روش فابریک از شمش فابریک به صورت نورد گرم و سرد استفاده می کنند.
بر اساس وزن
ناودانی الومینیوم بر اساس وزن به دو دسته سبک و سنگین تقسیم می شوند. ناودانی سبک در ساخت پل ها، ترمیم بناهای معماری و تجهیزات ساختمانی کاربرد دارد.
ناودانی آلومینیوم چه کاربردی دارد
_ استفاده در ساخت چهارچوب در و پنجره
_ استفاده در ساخت خرپا، باد بند ها و ستون های بکار رفته
_ استفاده در ساخت اسکلت های فلزی، اسکلت کامیون، ماشین آلات
_ استفاده در تشکیلات دریایی، تجهیزات ترافیکی
قیمت روز ناودانی آلومینیوم
قیمت روز ناودانی آلومینیوم متاثر از عوامل مختلفی است. از این رو نمی توان قیمتی ثابت برای آن در نظر گرفت. اگر تصمیم به خرید این محصول را دارید، باید پیش از خرید قیمت ها را استعلام بگیرید. در وبسایت رامکو قیمت ناودانی آلومینیوم و سایر مقاطع فولادی به صورت روزانه اعلام می گردد. همچنین شما می توانید در کانال تلگرامی رامکو از لیست قیمت ها اطلاع یابید. امکان استعلام قیمت و ثبت سفارش از طریق شماره تماس زیر امکان پذیر است.
شماره تماس: 71400040-021