قیمت پروفیل

folder_openپروفیل
commentبدون دیدگاه
قیمت پروفیل

قیمت پروفیل

در میان انواع محصولات فولادی مهم و کاربردی در صنعت ساخت و ساز، شهرسازی و همچنین پل سازی می توان به پروفیل اشاره کرد. از آن جایی که انواع پروفیل و قوطی در ساخت و ساز ساختمان ها کاربرد زیادی دارند، می تواند نقش پر رنگی را در بازار مسکن داشته باشد و اطلاع از قیمت پروفیل به صورت روزانه و انتخاب صحیح آن می تواند از فاکتورهای مهم در کاهش هزینه های نهایی پروژه های ساخت و ساز باشد. اگر بخواهیم این محصول را به طور ساده معرفی  کنیم، باید بگوییم پروفیل ها حاصل فرم دهی ورق های فلزی هستند. بنابراین مهمترین عامل در تعیین نهایی قیمت پروفیل ، قیمت ورق های فولادی می باشد.

پروفیل چیست

از مقاطع فلزی کاربردی در صنایع مختلف پروفیل می توان نام برد.  پروفیل نام دیگر(نام لاتین) قوطی می باشد. پروفیل از فرم دادن ورق فلزی بدست می آید. در نتیجه ضخامت پروفیل بستگی به ضخامت ورقی دارد که برای تولید آن به کار می رود.علاوه بر این، ضخامت ورق به کار رفته برای تولید آن در تعیین کاربرد و همچنین قیمت پروفیل و وزن نهایی آن به طور مستقیم تأثیرگذار است. بنابراین هرچه ضخامت ورق بیش تر باشد، وزن پروفیل بیش تر شده و به دنبال آن قیمت نهایی اش افزایش می یابد.

بهتر است بدانید که کیفیت پروفیل بستگی به ورق به کار رفته در تولید آن دارد. عمده تولیدکنندگان قوطی و پروفیل برای تولید این محصول از ورق سیاه فولاد استفاده می کنند که کیفیت مطلوب را در میان سایر کارخانه ها دارد.

انواع پروفیل بر اساس نوع عملکرد

_ پروفیل ساختمانی

همانطور که از نام آن پیداست، پروفیل ساختمانی در ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرد. برای مثال می توان پروفیل های به کار رفته در ساخت نرده، پنجره ها و پروفیل ها ی مورد استفاده در چارچوب درها اشاره کرد. با توجه به عملکردی که دارند، پروفیل های ساختمانی با نام پروفیل سبک نیز نامیده می شود.

_ پروفیل صنعتی

پروفیل صنعتی در صنایعی مانند خودروسازی، کشتی سازی، تولید تجهیزات ترافیکی و سایرموارد به کار می رود. نام دیگر این نوع پروفیل، پروفیل سنگین می باشد.

تفاوت پروفیل سنگین و سبک

تنها تفاوت اصلی پروفیل های سنگین و سبک جنس و ضخامت آن ها می باشد. از دیگر تفاوت های پرفیل سنگین و سبک می توان گفت که پروفیل های سنگین برای ایجاد مقاومت های بالا به کار می روند. علاوه بر موارد مذکور از تفاوت های مهم این دو پروفیل اختلاف قیمت آن ها می باشد. بدیهی است که قیمت پروفیل سنگین نسبت به پروفیل سبک بالاتر می باشد.

_ پروفیل گالوانیزه

پروفیل های گالوانیزه با لایه ای نازک از (فلز روی) پوشیده شده است. قوطی و پروفیل های گالوانیزه به دلیل لایه ی محافظی که دارند، استقامتشان در مقابل زنگ زدگی و خوردگی بالا بوده و در نتیجه نسبت به سایر ورق ها عمرشان بیش تر است.

انواع پروفیل از نظر شکل ظاهری

_ پروفیل باز:

پروفیل Z , U

_ پروفیل بسته

HSS

پروفیل Z

قیمت پروفیل

از  دسته ی  پروفیل های باز محسوب می شود. پروفیل های فولادی که دارای ظاهری شبیه  حرف Z دارند، پروفیل Z  نامیده می شوند و عمدتاً برای پوشش سقف مورد استفاده قرار می گیرد. کاربرد عمده ی این پروفیل در ساخت سقف انواع ساختمان ها باعث شده تا به پروفیل سقف شناخته شوند. این محصول به عنوان رابط بین ساختار خرپایی و پوشش سقف عمل می کند، مزایای بسیاری را ارائه می دهد. می توان از آن به عنوان پل یک یا چند دهانه استفاده کرد.

پروفیل های Z  یا لبه دار هستند یا روی رول سازها تولید می شوند. پروفیل های صادر شده از رول فرم کن فقط در ابعاد خاصی موجود می باشند اما به دلیل سرعت تولید بالا بسیار مقرون به صرفه هستند. به طور استاندارد، آنها در ابعاد 100 تا 400 میلی متر ارتفاع و ضخامت مواد از 1.5 تا حداکثر 4 میلی متر در دسترس هستند.

قیمت پروفیل زد در بازار متناسب با ابعاد و سایزی که تولید می شود متفاوت است. همانطور که پیش تر اشاره شد، ضخامت پروفیل Z متناسب با ضخامت ورقی است که از آن تولید می شود. معمولا پروفیل های Z با ضخامت های 2.5 و 3 میلی متر و طول 6 مترتولید می شوند. همچنین پروفیل های Z در طول های غیر 6 متر به صورت سفارشی تولید می شوند.

پروفیل بسته

این نوع پروفیل از نظر ظاهر و هندسی دارای مقطع بسته است. پروفیل های بسته در موارد مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد اما کاربرد اصلی و عمده آن در ساخت درب و پنجره ی ساختمان ها می باشد.

پروفیل HSS

از زیر مجموعه ی پروفیل های بسته می باشد. از ویژگی های بارز این محصول فولادی می توان به توخالی بودن آن اشاره کرد. تو خالی بودن پر.فیل HSS این امکان را می دهد تا در مموارد مورد نیاز در نقطع توخالی اش را با بتن پر کرد. در پروژه های صنعتی مانند ساخت پل ها، استادیوم ها و تمامی پروژه های عمرانی از پروفیل HSS استفاده می شود. یکی از دلایل اصلی کاربرد فراوان این نوع پروفیل در پروژه های ساحتمانی استحکام و استقات بالای آن می باشد.

 

کاربرد پروفیل

پروفیل در بخش های مختلف ساختمان سازی مانند ساخت چارچوب ها، درب و پنجره ها و همچنین نرده های فلزی مورد استفاده قرار می گیرد.

ابعاد پروفیل

پروفیل ها در ابعاد و اندازه های مختلفی به شکل مربع و مستطیل تولید می شوند. از رایج ترین ابعاد پروفیل ها می توان به سایز سایزهای زیر اشاره کرد.

پروفیل سایز 2*2 در ساختمان سازی برای ساخت درب و پنجره کاربرد فراوان دارد.از این رو قیمت آن برای سازندگان ساختمان مهم تلقی می شود. همچنین این سایز پروفیل در صنعت خودرو کاربرد فراوانی دارد. در نتیجه می توان گفت که نوسان قیمت پروفیل سایز 2*2 به طور مستقیم بر بازار مسکن و خودرو تأثیر مستقیم خواهد گذاشت.

 

کارخانه های تولید پروفیل کدامند

خوشبختانه تولید پروفیل در داخل کشور بالابوده و کارخانه های تولید کننده داخلی پروفیل، عمده نیاز به این محول در پروژه های ساخت و ساز را تأمین میکنند. شاخص ترین تولید کننده هایپروفیل در داخل کشور کارخانه های میلاد یزد، نیکان، ساوه می باشد.

با این وجود، کارخانه های خارجی تولید کننده ی نیز در کنار تولید کننده های داخلی صرفا در زمینه واردات محصولاتی که توسط کارخانه های داخلی تولید نمی شوند، قرار می گیرند و در میان آن ها می توان به کشورهای چین، روسیه، تایوان و قزاقستان اشاره کرد.

جداول لیست سایز و قیمت های انواع پروفیل ها بر اساس کارخانه های تولید کننده در ادامه مطالب قرار داده شده است و شما می توانید با مقایسه انواع آن ها، محصول مورد نظر برای پروژه هایتان را خریداری نماید.

 

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست